مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی به رسمی یا پیمانی

با سلام و عرض ادب.
بنده از اول مرداد ماه سال 83 در اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی به صورت نیروی شرکتی مشغول به کار شدم. از اول همکاری به عنوان تایپیست و بعد همزمان به عنوان راننده با توجه به نیاز اداره همکاری نمودم. از سال 87 به عنوان کارشناس رابط انفورماتیک و از سال 88 همزمان به عنوان کارشناس رابط آمار، دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره، رابط امور فرهنگی به مدت دو سال، رابط روابط عمومی به مدت چند ماه، کارشناس روابط کار نماینده وزارت در هیأت تشخیص از مورخ 94/5/18 برابر اعتبارنامه های صادره، دبیر هیأت حل اختلاف، کارشناس معین سامانه جامع روابط کار در شمال استان با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد نرم افزار که علی رغم شمولیت از تبدیل وضعیت بنده در سال 85 با تغییر عنوان شغلی به نیروی خدماتی خوداری گردید. در اواخر سال 90 به دستور دولت جهت تبدیل وضعیت استخدامی مجدداً از تبدیل وضعیت بنده به قرارداد مدت معین خودداری و به جای آن به قرارداد مشاغل کارگری با عنوان شغلی خدمات به صورت مستقیم با اداره کل تبدیل و عقد قرارداد گردید. از آن به بعد به همین منوال ادامه داشته و هیچ اقدامی برای جلوگیری از تضییع حق قانونی بنده صورت نگرفته. در صورتی که تمامی مشاغل و وظایف و عناوین شغلی در اختیار بنده کارشناسی بوده و خارج از مشاغل مشخص شده کارگری می باشد. حال با این اوصاف آیا به نظر شما کارشناسان محترم امکان پیگیری موضوع از طریق دیوان عدالت اداری وجود دارد یا خیر؟ و اگر پیگیری شود چند درصد ممکن است نتیجه مثبت به نفع بنده باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

عادل  فلاح زاده

عادل فلاح زاده :

استان :

سلام در خصوص تبدیل وضعیت اشتغال میتوانید به دیوان دادخواست بدهید
درصد موفقیت بستگی به مدارک و توان جا انداختن مطلب از طریق دادخواست دارد