مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه

سلام. اصل دین من 320 میلیون تومن هستش که طرف رو محکوم کردم و پرداخت کرده طرف من یه شرکت مهمه. از تاریخ 10بهمن 95 برام زدن که خسارت تاخیر تادیه حساب بشه ولی تازه میخام لایحه بدم ولی مبلغ سالیانه با ماهیانه ظاهرا خیلی فرق داره چیکار کنم که ماهیانه حساب کنن برام در ضمن من پیمانکار اون شرکت بودم و پولمو خوردن که محکوم شدن به پرداخت و تقریبا همه اصل دین تا امروز 15مرداد پرداخت شده. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اولا محاسبه سالیانه شاخص اعلامی از بانک مرکزی است ماهیانه هم همینطور مثلاً اگر 2سال و3ماه باشد دوسالسالیانع و2ماه ماهیانه گریزی از آن نیست