مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ منزل از طرف شهرداری

سلام . من دو واحد اپارتمان طبق پروانه ساختم صور پروانه سال 97 الان در خانه ساکن هستم و فقط نما نزدم الان میخوام نما بزنم که پایان کار بگیرم مهندس ناظر عمران مغرضانه (پدر ایشان در همین ساختمان پیمانکار خانه بود که به تعهدات خود عمل نکرد فسخ قرارداد کردیم ) به شهرداری نامه نوشته که ایشان در خانه ساکن شده و بدلیل فلان و فلان خطر شهرداری هم امده خانه را پلمب کرد الان میخواهم نما بزنم که پایان کار بگیرم شهرداری جلو کار مرا گرفته. چکار باید کرد
ناگفته نماند هیچ اختلافی در مورد ساخت و متراژ ساخت وجود ندارد

پاسخ ها :

پلمب ملک توسط شهرداری پایان کار ساختمان نمای ساختمان شهرداری