مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک و چگونگی اخذ عدم خلافی

باسلام
قصد معامله ملکی را دارم که از 210 متر مربع زمین سه دستگاه خانه ویلایی ساخته شده است و تمامی انشعابات بصورت جدا و مستقل می باشد و خانه اول که مد نظر بنده هست با خانه دوم ( وسطی ) یک دیوار مشترک دارد آیا بنده میتوانم با ساخت دیوار از داخل خانه اول که قصد معامله آنرا دارم و ستون گذاری در داخل دیوار ساخته شده اقدام به دریافت گواهی عدم خلافی از شهرداری و همچنین در آینده امکان ساخت یک واحد دیگر بر روی ملک مد نظر را دارم یا درگیری های دیگری نیز دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

دیوار مشترک مال مشاع است و هر گونه تغییر تصرفی در ان با رضایت همه شرکا ست