مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

باسلام. آپارتمان ما جنوبی چهار طبقه تک واحدی است ولی فقط دو واحد پارکینگ دارند. واحدهایی که پارکینگ ندارند درخواست ریموت در پارکینگ را کرده تا موتور پارک کنند. آیا چنین حقی دارند؟ در ضمن چون از پارکینگ به حیاط پله میخوره موتور داخل حیاط نمیتوانند ببرند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورتی که پارک موتور ها مانع عبور خودرو ها نباشد می توانند در قسمت های مشاع پارک کنند