مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای پزشکی قانونی

سلام، مدتی میشه که درگیر مداوای مصدومیت برادرم در اثر تصادف شخص ثالث هستیم. از ناحیه لگن خردشدگی داشتن که پلاتین قراردادن و طبعا کوتاه شدن پا رو هم در پی داشت. در جراحات سر و صورت و زیبایی مبالغ و درصدهای متعلقه، بالا هستند. حال مگر لنگیدن دائمی که یک پا کوتاه تر از دیگری هم هست و همین لگن به شکل بدی در راه رفتن خودشو نشون میده، زیبایی رو از اندام سالمی که داشت، نگرفته؟ بابت از بین رفتن زیبایی این اندام نباید مثل سر و صورت جدا، دیه ای تعلق بگیره؟ این که دیگه سالم نمیشه. ببخشید جوان 30 ساله رعنا بعد از 3 سال الان میلنگه و چلاق شده. رای وحدت رویه ای در این خصوص وجود داره؟ چون حس میکنم پزشک قانونی مواردی که تعداد صدمات زیاد باشه موردی رو جا میندازه. متاسفانه نمیدونم گزارشات پزشکی رو کجا نشون بدم تا نمونه گزارش پزشک قانونی بهم بده تا مطلع باشم و بعدش بهشون اعتراض کنم؟
به طور مثال : شکستگی لگن با جراحی و پلاتین یک پزشک قانونی ارش نسج نرم و ارش کوتاهی پا و زشتی رو یک ارش میده و پزشک قانونی دیگه ای جدا میده. هر دم از این باغ بری میرسد / تازه تر از تازه تری میرسد.

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما میتوانید اگر صورت ایشان دارای اثار جراحت باشه دیه زیبایی بگیرید و پای ایشان نیز در صورت نقض عضو به ان دیه تعلق میگیرد برای بررسی میتوانید مدارک را از طریق واتساپ ارسال کنید 09128237450