مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت جانبازان ناجا

با سلام، متولد 1360 هستم در 1380 به استخدامی رسمی ناجا در آمدم. در سال 83 جانبازی و در 84 طبق بند ب ماده 128 ناجا بازنشسته گردیدم.
در بدو استخدام در ناجا، با مدرک دیپلم و گروهبان یکم و با همین مدرک و درجه بازنشسته شدم.
اکنون فوق لیسانس مدیریت دولتی هستم.
آیا در صورت اعاده مدرک تحصیلی و درجه آن، یعنی ستوان یکمی به بنده تعلق خواهد گرفت؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام
مجازات نگهداری اسلحه شکاری مطابق بابندیک ماده6قانون قاچاق اسلحه