مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل تردد

سلام
بنده بیش از 30 سال است که از سمت چپ زمینی به زمین خود عبور میکنم، و صاحب زمین شکایت کرده که از سمت راست به ایشان راه می دهم. با توجه به اینکه سمت راست شیب تندی دارد من قبول نمیکنم .
1_ آیا قانون می تواند راه من را تغییر دهد و از سمت راست به من راه دهد ؟
2_ اگر اذن عبور مشخص نباشد ، می توان از اذن رجوع کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام باید سند ملک بررسی شود مه ایا حق عبور دارد یا خیر، درصورت وجود حق عبور نمیتوان ان را تغییر داد ولی در صورت وجود اذن ، قابل تغییر و حتی رجوع میلاشد.

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

شماباید دادخواست اثبات حق ارتفاق دراینجا حق عبور ‌مرور ازاین قسمتی که دوست دارید ‌همیشه می رفتید بدید بادوشاهد وحق عبورتون رو ثابت کنید
ولی اگرراه ملک طرف مقابل باشه واون سابقا بهتون اجازه عبورداده میتونه هروقت بخواد جلوتون روبگیره