مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

با سلام
پدر و مادرم در قید حیات نیستن و خواهر و برادر کوچکتر از خود دارم که با هم زندگی میکنیم
و دخل و خرج هم با من است. آیا من به عنوان سرپرست اونا میتونم معرفی بشم و چیکار باید بکنم تا قانونا این کار صورت پذیرد

البته یارانه ها به حساب من واریز می شود. آیا این دلیل کافی است که من به عنوان سرپرست تعیین شوم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر زیر سن قانونی هستند می توانید تقاضای قیمومیت ایشان را بنمایید