مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت غیر حضوری شارژ ساختمان

با سلام، فردی یک واحد تجاری در یک ساختمان را خریده است و حدودا 5 سال یا بیشتر، قصد اقامت در خارج از کشور را دارد و نمی تواند هزینه های مشترک ساختمان را حضوری به مدیر بپردازد. با توجه به این که ممکن است مدیر ساختمان هر چند مدت یک بار عوض شود و یا مالکین جدیدی که آنها را نمی‌شناسد به ساختمان اضافه شود، باید چگونه و به چه شکل قانونی و به نام چه کسی هزینه های مشترک ماهیانه را بپردازد که بعدتر به صورت محکمه پسند، بتواند اثبات کند که هزینه ها را پرداخته است و محکوم نشود؟

پاسخ ها :

پرداخت غیر حضوری شارژ ساختمان شارژ واحد تجاری در ساختمان پرداخت شارژ در ساختمان شارژ ساختمان