مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شکایت فروش مال غیر

سلام ما اپارتمانی را بدون امضای خریدار در املاک صرف اینک خریدار عنوان کرده من اپارتمان را نمیخواهم فسخ کردیم بعد از اینکه ما اپارتمان را به کس دیگری فروختیم خریدار اول که مبایعه نامه را امضا نکرده بود از ما شکایت فروش مال غیر کرد که ما متوجه شدیم صلاحیت فسخ با دادگاه است نه املاک راضی شدیم خسارت پرداخت کنیم تا شکایتش را پس بگیرد حالا راه قانونی ان چیست که سابقه کیفر ی برای ما ثبت نشود
و ما در املاک فسخ معامله را انجام دادیم بدون طی کردن مراحل قضایی. که خریدار به جرم فروش مال غیر از ما شکایت کرده و پرونده در داسرا است و تاریخ دادگاه تعیین شده حالا ما با پرداخت خسارت رضایت شاکی را جلب نموده ایم چگونه شاکی میتواند شکایت خود راپس بگیرد که جرم کیفری برای ما محسوب نشود؟

پاسخ ها :

استرداد شکایت فروش مال غیر اتهام فروش مال غیر فسخ معامله خسارت