مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با نصب دوربین مدار بسته

با سلام و احترام خدمت شما.
جهت نصب دوربین مدار بسته برای مجموعه 16 واحدی با نظر مثبت اکثریت مالکین، اقدام کردیم و پول هم جمع آوری شد. ولی مالکین دو واحد مخالفت می‌کنند و پول هم نمی‌دهند. راهکار برای حل این مسأله چیست؟ چطور میشه ازشون پول گرفت؟
با تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

اگر نمایندگان ساختمان به موجب رای اکثریت اکثریت ساکنین تصمیم به نصب دوربین گرفته اند می توانندبه جای آن دو نفر پرداخت کنند و با ارسال اظهارنامه مبلغ سهم آنها را مطالبه کنند اگر پرداخت نکردند با مراجعه به شورای حل اختلاف در صورتی که مبلغ کمتر از 20 میلیون تومان باشد وجه را تقاضا کنید