مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب در کرونا

با سلام من یک پرونده حقوقی چک دارم که بار اول اعسار از محکوم به به دلیل دیر رسیدن یکی از شهود رد شد و در تجدید نظر نیز رد شد من درخواست اعسار مجدد کردم و الان حدود 20 روز دیگه جلسه رسیدگی به اعسار مجدد بنده هستش حالا میخواستم بدونم که در این شرایط که کرونا دوباره اوج گرفته حکم جلب صادر میشود یا نمیشود؟
ایا بنده هروقت جلب بشوم باید تا رسیدگی به اعسار مجدد در زندان بمانم ممنون میشم جواب این دوتا سوالو بدین

پاسخ ها :

اعظم  گنجواري حاجي ابادي

اعظم گنجواري حاجي ابادي :

استان :

با سلام
دوست عزیز بله همچنان حکم جلب به قوت خودش باقی ست
اما به دلیل اینکه شما دادخواست اعسار و تقسیط رو ثبت کردید و وارد تعیین وقت شدید بدین معنی تلقی میشود که شما قبول دین کردید و قصد پرداخت محکوم به را دارید اما به علت عدم تمکن مالی توان پرداخت نقدی و یک جای محکوم به را ندارید اگر محکوم له شما را قبل از ثبت دادخواست اعسار جلب می کرد باید تا زمان قطعیت رای و پرداخت دین حتی به صورت اقساط در زندان می ماندید اما حالا چون شما قبل از جلب دادخواست اعسار و تقسیط رو ثبت نمودید مشکلی نیست اما جهت اطمینان توصیه می کنم یک نسخه از دادخواست اعسار و تقسیط تون رو به شعبه اجرای احکام پرونده مربوطه ببرید و پیوست پرونده کنید چون جلبتون از همون شعبه صادر میشه .