مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت پلاک قدیم

سلام موتور منو یک ماه پیش توقیف کردن پلاک قدیم بود همه چی هم داره رفع توقیف میشه و اینکه پلاک ملی میشه کرد؟
داخل برگه توقیف نوشته بود بعد از یکماه به فروش میرسد الان یکماه ازش میگذره میشه آزاد کرد؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

به مرجع توقیف کننده مراجله و سوال فرمایید سوال شما حقوقی نیست

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدارکی که احرازهویت شمامبنی برمالکیت موتورباشدراارائه بده