مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو ساز

اینجانب یک خودرو از سایت ... ... ثبت نام کردم که هنگام ثبت نام موعد تحویل خودرو زده بود شهریور 99 بعد از اینکه ثبت نام کردم و مبلغ ودیعه واریز شد از کلیه صفحات پرینت گرفتم روز بعد به نمایندگی رفتم که مدارک را تحویل دهم به من یک قرارداد داد که در آن موعد تحویل شهریور 1400زده بود و مسئول نمایندگی گفتند که تاریخ سایت فروش اشتباه شده و تاریخ اصلی این هست طبق بخشنامه فروش. آیا من میتوانم در این مورد شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر تاریخ تحویل در سایت با قرارداد تطابق نداشته باشد قابل پیگیری ست