مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل خودرو

با سلام.بنده ماشینم مورخ 1402/12/07 مجوز خروجش از شرکت خودروساز صادر شده.و کارت ماشین و بیمه نامه هم براش صادر شده است.ولی شرکت میگه که من ماشین رو اواخر فروردین یا اردیبهشت 1403 تحویل میدم.میخواستم بدونم با توجه به صدور بگ سبز و کارت ماشین و بیمه نامه،آیا شرکت میتونه چنین کاری بکنه و تحویل ماشین رو 1403 انجام بده؟ ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود