مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خلع ید

با سلام ما ملکی را 9 سال پیش خریداری کردیم که بر ملک ما را همسایه کناری به اندازه پنج متر جلوی بر ما اتاقک ساخته بود و مالک قبلی شکایت کرده بود و شهرداری هم دستور تخریب داده بود ولی با کارشکنی انها مالک قبلی نتوانسه بود کامل تخریب کند و الان بعد از 9 سال ما اقدام کردیم به عنوان تصرف عدوانی شکایت کردیم دادگاه رای به منع تعقیب متهم داده و گفته باید با درخواست خلع ید اقدام کنیم و از طریق حقوقی پیگیری شود نه کیفری الان من میخواستم بدونم فایده ای داره این کار یا نه الان ما ملک را ساختیم و چون این اتاقک بر ملک ما را بسته اداره برق به ما برق نمیده و میگه باید ورودی خونه درست بشه در سند ما ذکر شده که بر ما 9 متر به سمت جوی اب جلوی ملک است که همسایه 5 متر ان را ساخته خارج از ملک ما اما جلوی ورودی ما ساخته و ما تا جوی اب الان 4 متر بر داریم تو روخدا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. شما هم عنوان مجرمانه کیفری رااشتباه رفتیدوهم عنوان حقوقی خلع ید هم اشتباه می باشد ورددعوای شما صادر می گردد.کیفری می بایست رفع مزاحمت شکایت می کردید و اگرقصد ارائه دادخواست دا رید باید تقاضای رفع مزاحمت خوانده راتقدیم دادگاه حقوقی نمایید.