مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح عمدی

سلام
بنده برای دفاع از مادرم که جلوی درب منزلمون ایستاده بود؛ در حالی که مهاجمین سمت اون و برادرم حمله کرده بودند و برادرم رو زده بودند و از بینیش خون میومد، با پارو ازش دفاع کردم. حالا یکی از مهاجمین از بنده شکایت کرده و به اتهام ضرب و جرح عمدی و توهین برام قرار وثیقه صادر شد، که وثیقه گذاشتم. حالا بنده برا دفاع از خودم در دادگاه چه زمانی میتونم درخواست وکیل تسخیری بدم؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر پرونده در دادسرا است میتوانید وکیل بگیرید..

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وکیل تسخیری برای موارد خاص مثل جرائم در صلاحیت دادگاه کیفری 1و یا اطفال و نوجوانان و سایر موارد پیش بینی شده در قانون