مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

باسلام من یک دختر 19ساله هستم که وقتی به دنیا اومدم مادرم و از دست دادم و پدرم بعد از یک سال تشکیل خانواده داد و من رو پیش خانواده ی مادرم میزاره و در این مدت هیچ سراغی از من نداشته و حالا من برای ازدواج نیاز به رضایت اون دارم و اون ادعا می‌کنه که مرده است میخواستم بدونم من میتونم از ایشون شکایت کنم و حضانتم رو به خانواده ی مادرم واگذار کنم و همچنین نام خانوادگی خودم را به نام خانوادگی مادرم تغییر بدهم؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام
1- شما از سن حضانت خارج شده اید
2- برای گرفتن اذن ازدواج به دادگاه خانواده محل اقامت خود میتوانید مراجعه و با معرفی فردی که خواستگار معقول شماست از دادگاه اذن ازدواج بگیرید
3- برای تغییر نام خانوادگی به اداره ثبت احوال محل زندگی خود مراجعه و تقاضا کنید که انجام میشود