مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر من به رحمت خدا رفته، می‌خواستم بدونم حقوقشون به من که دختر ایشون می‌باشد تعلق می‌گیرد؟ من خودم کارمند هستم و حقوق دارم و بیمه هم هستم و نزدیک به 14 سال است که جدا شده‌ام و یک فرزند پسر 23 ساله دارم. ممنون میشم اگر جواب منم بدهید.
سوال دوم :پدر من بازنشسته بودن ( کارگری ) شهرداری، آیا بیمه عمر دارند و این که از کجا باید اطلاعات در این خصوص کسب کنم؟

پاسخ ها :

حقوق مستمری پدر به دختر مطلقه شاغل حقوق مستمری پدر به دختر مطلقه دریافت مستمری پدر در صورت داشتن حقوق مستمری بازماندگان مستمری