مشاوره حقوقی رایگان - فروش وام ازدواج

سلام عرض ادب خدمت وکلای عزیز زحمت کش. بنده تازه ازدواج کردم و وضعیت مالی خوبی ندارم. ضامن هم ندارم وام بگیرم. در برنامه ای دیدم یک نفر آگهی گذاشته بود، رفتم باهاش حرف زدم، گفت میخرم گفت ضامن همکارم هست. جهت اطمینان، سفته بانک و تهعهد محضری میدم. آیا من وام به این فرد بدم با این شرایط؟ چه مشکلی برای من برای پرداخت اقساط پیش میاد؟ اون میتونه قسط بندازه گردن من و بدبخت بشم؟ کاملا توضیح دهید یک دنیا ممنون میشم با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از نظر بانک شما وام گیرنده هستید و اگر پرداخت نکند شما مسول هستید