مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن دستشویی به دیوار اتاق خواب و راهرو

باسلام و خسته نباشید خانه ای پیش فروش خریداری کردم و خانه را دیر از موعد قرارداد به من تحویل داد و حالا از دستشویی به دیوار راهرو و اتاق خواب نم میدهد لوله کش اومد تست کرد و سازنده به من گفت تا الان وظیفه من بوده در صورتی که یه ماه نشده ما خونهرو تحویل گرفتیم و دیوار کاملا نمناک هست من نمیدونم باید از ایشان شکایت کنم آیا میشود خسارت بگیرم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بگیرید سپس اگر عیب ساخ و ساز مورد تائید کارشناس بود ابتدا الزام سازنده به رفع عیب و در صورت عدم اقدام رفع عیب از طرف خودتان و مطالبه هزینه از سازنده را دادخواست بدهید