مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه زمان پایان تعهد آموزش و پرورش

با سلام و احترام
اینجانب برای تحصیل در 3 مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد که هر کدوم دوسال طول کشید ، 3بار به آموزش و پرورش تعهد خدمت 5 ساله دادم. سال پایان تحصیل کاردانی 88، کارشناسی 91 و ارشد 93 بوده. آیا تعهد خدمت من به پایان رسیده است؟ اگر نه چقدر باقی مانده؟
اگر بخواهم برای گرفتن تأییدیه تحصیلی و ریزنمرات ارشدم هزینه تعهدات باقی‌مانده را پرداخت کنم آیا باید هزینه دو سال ارشد که روزانه دولتی بوده را هم پرداخت کنم؟ با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید به سازمان مربوطه مراجعه کنید. سوال حقوقی نیست