مشاوره حقوقی رایگان - قوانین سرقت ادبی

بنده احساس میکنم کارگردانی بدون اجازه از طرح فیلمنامه بنده استفاده کرده است. به طور کلی در زمینه رمان و فیلمنامه آیا معیاری وجود دارد که بر اساس اون بشه گفت این حد از استفاده مجاز یا غیر مجاز است. اگر تا چه حد استفاده کرده باشد سرقت ادبی محسوب میشود؟ ممنون.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، طبق قوانین مالکیت معنوی اگر کسی از اثر شما بدون اجازه استفاده یا اقتباس کنه میتونید شکایت ومطالبه خسارت کنید. البته درصورت عدم تشخیص قاضی از کارشناس استفاده میکنه