مشاوره حقوقی رایگان - استقلال از پدر

سلام . دختری مجرد دانشجو 22 ساله هستم. پدرم به شدت سخت گیر است . جوری که انگار من در خانه زندانی هستم . فقط من را به دانشگاه میبرد و اجازه ی رفتن به دانشگاه را دارم. جز دانشگاه از خونه نمیتونم بیرون برم . چادری هستم . و مومن به مقدسات
ولی همش به من مشکوک است و مرا از لحاظ روانی ازار میدهد .
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید تا مستقل شوم و در ارامش زندگی کنم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بالای 18 سال میتوانید مستقل در امور مالی خود اقدام کنید و استقلال در منزل مساله ای حقوقی نیست و بستگی به نظر خودتان دارد . منع قانونی یا اجازه قانونی نیاز ندارید