مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بازنشستگی

با سلام، من پرستار با سابقه 26 سال، با بیماری زمینه ای کلیه پلی کیستیک هستم. در اتاق عمل کار می‌کردم. الان میخوان من رو بدن بخش جراحی، خطر کرونا هست. چطور می‌تونم پیش از موعد بازنشسته بشم؟ سی سال حساب بشه و یا وادارشون کنم من رو بدن اتاق عمل. اگه غیبت کنم چی میشه؟ در هیئت بدوی من رو بازنشسته میکنن؟ اگه بازنشسته بکنن با سی سال بازنشست میشم یا باید به دیوان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد پرستار به خاطر شرایط کرونا بازنشستگی پیش از موعد پرستار بازنشستگی پیش از موعد بانوان غیبت پرستار در دوران کرونا بازنشستگی پرستار در صورت غیبت بازنشستگی به دلیل بیماری بازنشستگی کرونا