مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فروش ماشين ليزينگ شخص فوت شده

سلام شخصی كه مبلغ ليزينگ را كامل پرداخت كرده و فوت كرده چطوری وراث مي توانند ماشين رو بفروشند و توجه داشته باشيد روي سند ماشين ليزينگ بودن قيد شده ، ايا سند بايد دباره درخواست داده بشه چون مبلغ تسويه شده ولي رو سند خودرو زده كه خودرو غير قابل نقل و انتقال است

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید با رسید مبالغ پرداختی و گواهی تسویه حساب به نمایندگی خودرو مراجعه و تقاضای تغییر و اصلاح سند خودرو را بکنید