مشاوره حقوقی رایگان - شرایط قسط بندی سفته

سلام وقت بخیر.
من دست شخصی 100 ملیون سفته دارم مبلغ 74 میلیون پاس شده و 26 ملیون باقی مونده
از تاریخ سفته هم دوماه گذشته
و طرف مقابل تازه اقدام کرده برای سفته
سوالم اینه که من میتونم درخواست قسط بندی کردن مبلغ باقی مونده رو بدم بدون اینکه مثلا بخواد درخواست بازداشت بده و اینکه حداقل مبلغ چقدر باید باشه؟
و اینکه چقدر زمان میبره از زمانی که اقدام برای وصول سفته میشه با وجود اینکه از تاریخش گذشته؟
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

قسط بندی سفته اعسار از پرداخت وجه سفته تقسیط سفته سفته اعسار