مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ملکی

سلام . مجتمع ما هشت واحد دارد. هنگام قولنامه 6 واحد به ما گفتند زیر زمین که واحد نبود و 150 متر است جز مشاعات است. وقتی قولنامه نوشته شد فروشنده به همه گفت بیایید اقرار بدهید هیچ ادعایی نسبت به زیرزمین ندارید تا سند به شما بدهم. ناچار پذیرفتیم. بعد فروشنده زیر زمین را به مالک واحد 8 فروخت و رفت. مالک واحد هشت گفت من میخام تعمیر کنم و به عنوان مکمل واحد خودم باشد. کامل کرد و مستاجر اورد و امروز رفته شکایت کرده که من سند میخام.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام تبدیل زیر زمین به واحد خلاف بوده و کمیسیون ماده 100 شهردای باید نسبت به موضوع تصمیم گیری کند و اگر نقشه ساختمان 6 واحد مسکونی است ایشان نمیتواند شما را وادار به انتقال سند واحد مسکونی نماید