مشاوره حقوقی رایگان - ضابط قضایی

با سلام با توجه به اینکه در قانون ضابط تحت تعلیم و نظارت مقام قضایی است در صورتیکه ضابط در اجرای دستور قضایی با مشکل مواجه و یا علم به اجرا نداشته و به مقام قضایی عنوان نماید و خواستار عدم اجرا توسط وی شود آیا مقام قضایی می تواند ضابط را صرف ضابطیت مجبور به اجرا نماید؟ درصورت اجبار چنانچه مشکلی در اجرا پیش بیاید عواقب آن متوجه چه کسی خواهد بود؟ مرجع رسیدگی به این موضوع وحل اختلاف کجاست؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

هر شخص در چهار چوب قوانین شغلی خود قانونا و عرفا یک سری وظایفی دارد در صورت تمرد بعر دلیلی اگر گزارشی به حراست و مافوقش بشود مستلزم تعقیب انتظامی میباشد .