مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به بسته پستی

سلام، اینجانب با مراجعه به پست مرکزی و بسته‌ای که محتوای آن ال ای دی 43 اینج بود، را ارسال کردم.
و بنا به پیشنهاد مامور پست، بسته ارسالی را با پرداخت هزینه‌ی بیشتر بیمه کردم.
متاسفانه گیرنده زمان تحویل بسته در حضور مامور پست، قبل از این که بسته را باز کند متوجه شکستنی داخل بسته شد؛ و باز نشده را تحویل نگرفت و عودت شد. جالب این جاست که پست مرکزی به هیچ عنوان زیرباربسته بیمه شده که توسط خودشان ضربه خورده نمی‌رود.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی اکبرزاده

مهدی اکبرزاده :

استان :

سلام باید دادخواست مطالبه خسارت قیمت تلوزیون با مشخصات ارسالی زو علیه اداره پست طرح کنید تا پس از محکومیت از خود اداره و به تبع اون از بیمه مبلع رو دریافت کنید در ضمن مراتب ورود خسارت رو به بیمه اطلاع بدید و تشکیل پرونده نمایید