مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات مشاعات

با سلام، یه واحد در انزلی خریداری کردیم. واحد در طبقه اول است و از قبل از خرید ما یعنی 9 ماه پیش هر وقت بارون میومد یک قسمت از سقف پارکینگ که نزدیک بالکن ماست چکه می‌کرد. طبق تحقیقات بنده از مدت‌های مدید این چکه‌ها بوده و کسی موقع خرید ملک چیزی به ما نگفت. بعد خرید ملک به ما راجب چکه گفتن. ولی گفتن چون لوله ای رد نشده ممکنه مال بارون باشه چون فقط موقع بارون چکه‌ها شروع میشه. الان ما ملکمون رو فروختیم فقط چکه‌ها رو گفتیم. یه بنا هم اومد و گفت دیوار ما با دیوار همسایه بغلی که ویلایی هست و حلب داره، شیبش به سمت ساختمونه و یه فضا بین آپارتمان ما و خونه ویلایی هست، آب بارون میره تو اون فاصله دیوار جمع میشه و از سقف پارکینگ میاد پایین. میخواستم بدونم این مشکل جزء مشکل همه ساختمونه یا چون دیوار ما میچکه ما باید بدیم. چون مدیر ساختمون اصلا قبول نمیکنه همه باید بدن. میگه چون از دیوار سمت شما میچکه 500 تومن خرجش رو باید بدی. هیچ کدوم همسایه‌ها یک قرون نمیدن آیا این جوابشون درسته؟ من باید به تنهایی پول رو بدم یا تقسیم بر 12 واحد بشه؟ چون بهش میگم اگه بالا پشت بوم ایزوگام خراب بشه بریزه رو چهارم این تخریب باید چهار بده این حرف درسته؟

پاسخ ها :

محمد مهدی زمانی

محمد مهدی زمانی :

استان :

سقف پارکینگ جز مشاعات است و در صورتی که خسارت ناشی از ساختمان خودتان باشد هزینه می بایست توسط کل ساکنین پرداخت شود. و در صورتی که ناشی از تخلف ساختمان کناری باشد می بایست وی الزام به رفع نقص گردد.