مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زندانی از کشور دیگر

سلام.
مورد سوال این است که، اگر کسی توی کشور دیگه مرتکب جرمی بشه و در اون کشور حکم زندانی بگیره و طی توافق دولتی از اون کشور به ایران برگرده باید ادامه محکومیت رو بکشه یا دوباره محاکمه میشه؟ و طبق قوانین ایران امکان تغییر حکم دادگاه کشوری که جرم صورت گرفته وجود داره؟
مثلاً به خاطر مواد مخدر زیر ده گرم پنج سال زندان گرفته باشه و در اون کشور 17 ماه زندان بوده باشه و 200 میلیون تومان هم جریمه به اون کشور پرداخت کرده باشه و الان برگشته باشه ایران
حالا مثلاً عفو مشروط و یا تسلیم به رای و سایر موارد شاملش میشه.
یا این که زندانی که در اون شرایط سخت کشیده همسان با زندان ایران در نظر گرفته میشه ؟

پاسخ ها :

محمد مهدی زمانی

محمد مهدی زمانی :

استان :

پیشنهاد میشه مواد ده گانه اول قانون مجازات اسلامی رو مطالعه بفرماید. صراحتا پاسخ رو بیان کرده