مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت نیروهای مسلح

سلام وقت بخیر اینجانب استخدام رسمی نزاجا بودم سال 80 و پس از 9 سال خدمت صادقانه بدون حتی یک مرحله غیبت یا تنبیه بعلت مشکلات حاد از جمله پرداخت دیه فوت بعلت تصادف که من مقصر بودم به عابر پیاده برخورد کردم متاسفانه ارتش هیچ حمایتی که نکرد اینجانب را که مرتکب فرار از خدمت بالای 6ماه شدم اخراج نمود و بصورت غیابی و بدون اطلاع و پس از آنکه به پادگان مراجعه نمودم به دادسرای نظام رفتم و یکصد هزار تومان جریمه و بعلت داشتن عذر موجه قرار منع تعقیب صادر گردید ولی ارتش نپذیرفت و حتی جلوی ورود من به پادگان را هم گرفت آیا پس از گذشت 9سال از این ماجرا من میتوانم به خدمت اعاده شوم در صورت امکان راهنماییم کنید خدا به شما توفیق دهد انشاالله واقعا با داشتن 2فرزند و بدون مسکن و شغل در این ایام کرونا درمانده شده ام ممنونم از توجه شما

پاسخ ها :

اعاده به خدمت نزاجا بازگشت به خدمت نیروهای مسلح بازگشت به خدمت ارتش اعاده به خدمت