مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند برای دریافت نزول

بنده برای گرفتن پول نزول به مبلغ 70 میلیون از کسی مجبور شدم یک مبایعه نامه فروش تنظیم کنم و سند خونه مادرم که تک برگی بود به اسمش بزنم و هیچ قرارداد دیگه ای نداریم که مشخص کنه برای نزول بوده یا ما این پولو به صورت قرض گرفتیم و باید بعد پس دادن اصل و سود پول خونه برگردونه این در حالیه که در تاریخ تنظیم مبایعه نامه خونه 250 قیمت میخورد...
که بعدش چند ماه به ما گفتن یه اقرارنامه هم باید تنظیم کنیم که به شرح زیره
حاضر گردیده در این دفترخانه خانم........ با مشخصات مذکور در کمال صحت و سلامت عقلانی و جسمانی و بدون هیچ اجبار و اکراهی و یا اضطراری در کمال میل باطنی اقرار و اعتراف مینمایم که اینجانب کلیه ثمن معامله و تمامی حق و حقوق قانونی و معنوی و طلب کامل خود را بر طبق مورد مبایعه نامه شماره ......... یک باب منزل مسکونی به شماره پلاک ثبتی 00000 فرعی از 2 اصلی با مساحت 187.3 متر مربع به ادرس .......... را از خریدار اقای .......... با مشخصات مذکر بدون هیچ کمو کاستی دریافت نموده ام و با قصد باطنی برای فروش اقدام به تنظیم مبایعه نامه مذکور و تنظیم سند قطعی غیر منقول به شماره ...... در دفتر اسناد رسمی شماره 11 کردکو نموده ام و اظهار میدارم که هیچ غبنی ولو فاحش وبه نحو افحش و تدلیس متوجه اینجانب نبوده و هرگونه تفاوت قیمت و ارزشی در ملک مذکور را به مقرله ابراء مینمایم و معهذا ضمن اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن هرچند فاحش یا افحش و هرگونه ادعا و اعتراضی در گذشته و حال و اینده و حق و حقوق مالی یا غیر مالی احتمالی و حتی طرح دعوی اعم از حقوقی یا کیفری علیه مقرله با هر عنوان که باشد در نزد مراجع قضایی را از خود سلب و ساقط مینمایم.
حالا میخای پولو با 4 درصد سودش پس بدیم و خونه رو پس بگیریم قبول نمیکنن و اصلا جواب نمیدن حالا باید چیکار کنیم ما سند تک برگ هم به اسم اونها صادر شده
ممنونم

پاسخ ها :

انتقال سند برای دریافت نزول ضمانت سند برای پول نزول پول نزول سند ملک نزول سند