مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی خواهر مجرد

با سلام، خواهر شوهری دارم که 60 سال سن داشته و از لحاظ سلامت فکری مشکل دار است. هیچ یک از خواهران و برادران قبول سرپرستی او را نمی کنند و هیچ نوع بیمه و ملک و ... ندارد. از لحاظ قانونی وظیفه نگهداری ایشان با چه کسی است؟ ضمنا، اینجانب در شرط ضمن عقد، عدم نگهداری از ایشان را قید نموده‌ام.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شما مکلف به نگهداری از ایشون نیستید. ووظیفه نگهداری با فرزندان یا همسر خود ایشون هست. درنهایت وظیفه دولت اگر هیچکس نباشد