مشاوره حقوقی رایگان - ایا جداکننده در نزاع مقصر است ؟

با سلام
احتراما ، ساختمانی در محله ما با ایجاد سروصدای ساخت و ساز منجر به نزاع بین همسایگان و سازنده ساختمان شده که اینحانب در این نزاع بعنوان جداکننده حضور داشته و طرفین دعوا تنها خراش های سطحی برداشته اما به اینجانب جرحی وارد نشده و در صورتجلسه 110 نامی از بنده نیز برده نشده اما شخص سازنده از بنده نیز شکایت نموده ایا جهت رفع این شکایت از بنده باید چه کاری انجام داده ؟ ( البته همسایه ها حضور داشته و کارگران ساختمان نیز حضور داشته اند اگر من همسایه ها را بعنوان شاهد بیاورم و شخص سازنده نیز کارگران خود را ایا حکمی بر علیه اینجانب صادر می شود )
با تشکر

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام وکیل داشته باشید تو مرحله دادسرا بتونید منع تعقیب بگیرید