مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام همسرم در خصوص عدم دوشیزگی و اینکه سنم رو بهش دروغ گفتم و تعداد سکه های عقدم هم برحسب سنی که دروغ گفتم از من به عنوان تدلیس شکایت کرده که در دادگاه بدوی رد فسخ اعلام شد در نهایت به رای دادگاه اعتراض زده برای تجدیدنظرخواهی میخواستم ببینم در تجدیدنظرخواهی امکان قبول فسخ وجود دارد یا خیر و بعد اینکه من در شرایط مالی بدی به سر میبرم و نمیتوانم وکیل بگیرم ولی همسرم وکیل گرفته برای تجدیدنظرخواهی آیا امکان قبول فسخ وجود دارد و ضمن اینکه 10ماه هست از عقد ما میگذرد و ایشان فقط به دلیل اینکه مهریه پرداخت نکند دست به این شکایت زده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه تجدید نظر پرونده را دوباره بررسی میکند و رای صادر میکند.