مشاوره حقوقی رایگان - ترمیم دیوار موجود باغ

با سلام باغی در محدوده شهری دارم که کاه گلی است و بخاطر باران بهاری ریزش کرده بود آیا میتوانم خرابش کنم و دیوار سنگی بنا نهم یا باید مجوز از شهرداری بگیریم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام باید مجوز جهاد کشاورزی بگیرید اگر خارج شهر است اگر تحت پوشش شهری هستید از شهرداری مجوز بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اقدامات خود را انجام دهید در صورت توقف توسط شهرداری میتوانید با مراجعه حل مشکل کنید