مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جابجایی انباری از سند

سلام بنده یک واحد آپارتمان 115 متری در ساختمان 5 واحدی خریداری کردم و زمان خرید فروشنده یک انباری به بنده تحویل دادن بنا به گفته ایشان انباری در حال تصرف بنده میباشد پس از 9 سال یکی از همسایگی صورت تفکیکی از اداره ثبت ارائه دادن که انباری بنده طبق سند متعلق به ایشان میباشد با توجه به اینکه بنده در طبقه اول تک واحدی میباشم و ایشآن در طبقه دوم واحد 57 متری دارد و باتوم به متراژ واحد بنده و در زمان خرید با اعلام فروشنده و تحویل انباری فوق هم چنین با اعلام جدید همسایه نسبت به تعویض انباری طبق سند و با توجه به متراژ انباری که در اختیار بنده میباشد با انباری مورد نظر همسایه که کوچکتر میباشد و متر واحد بنده با واحد ایشان حدود 57 متر اختلاف باید تحویل بدهم یا می تواند درخواست اصلاح سند طبق خرید با شهادت فروشنده واحد و سازنده اقدام نمایم ممنون میشم راهنماییم کنید باسلام مجدد پاسخی از شما دریافت نکردم پاسخ بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

انطباق ان را با صورتمجلس تفکیکی احراز و سپس بر اساس ان اقدام کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متراژ انباری ارتباطی به متراژ واحد مسکونی ندارد. هر آنچه در سند ذکر شده قابل اعمال است مگر اشتباه شده باشد