مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در بورس

با سلام و عرض ادب
بنده با سرمایه یکی از دوستانم برای ایشان به درخواست خودشان سهام خرید و فروش کردم و قرار بر برداشت مقداری از سود حاصله بود. چه میزان (چند درصد) برداشت از سود پول ایشان منطقی است؟ با توجه به اینکه اصل سرمایه برای ایشان بوده و بنده با این پول کار کردم.
متشکرم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام میزان برداشت شما بستگی به توافق فیمابین دارد در غیر اینصورت با مراجعه به کارگزاریهای بورس عرف محلی سود را استعلام کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اول بر حسب توافق و در گام بعد بر مبنای توافق یا نهایتا عرف

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام توافقی است