مشاوره حقوقی رایگان - زمینهای کشاورزی روستا

ما صاحب دو گاو از 34 گاو زمین روستایی هستیم با توجه به اینکه 20 سال هست که همه اهالی، روستا را ترک کرده به جز یک نفر و آن یک نفر هم تمام زمینهای مزروعی روستا را شخم زده و از آن بهره برداری کرده است. الان سدها و حدود زمینها معلوم نیست و هیچ یک از روستاییان حاضر به تقسیم و مشخص نمودن زمینها نیستند ضمنا تا بحال برای زمینها سند جداگانه ای صادر نشده است همون سند نسخ موجود میباشد. با توجه به اینکه حد و حدود زمینها نامعلوم است چگونه میتوانیم زمین خود را تصاحب کنیم و در آن کار کشاورزی انجام دهیم؟

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.معمولا این زمینها دارای سند اصلاحات ارضی مشاع هستند.لذا مالکیت شما موردی ندارد ولی برای مشخص شدن حدود و ثغور شما ،میتونید دادخواست بدید و با انتخاب یک کارشناس و استفاده از نقشه هوایی ،حدو مرزی برایتان مشخص و تحویلتان میدهند.