مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

باسلام، من و همسرم یک ساله عروسی کردیم. متاسفانه کارمون به جدایی کشیده و شوهرم شکایت کرده که طلاهاش رو از من پس بگیره. حتی فاکتور طلاها هم دستشه. ولی من نمیخوام پسشون بدم آیا می‌تونه ازم بگیره؟ و اینکه تو ورقی نوشتیم که من طلاها رو فلان تاریخ باید بدم. تو دادگاه بگم پس دادم؟ یا بگم نمیدم طلاها رو؟

پاسخ ها :

عدم استرداد طلا توسط زوجه استرداد طلاجات توسط زوج استرداد طلا از زوجه استرداد طلای زوجه استرداد طلا از همسر قانون استرداد طلاجات استرداد طلا با فاکتور طلاجات