مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات از زوجه

سلام، وقت بخیر. من 62 گرم طلا دارم. خانمم طلاها رو برداشته و پس نمیده. یکی از فاکتور هاش به نام هیچ کدوممون نیست. بعضی از فاکتورها به اسم خودمه و بعضی از فاکتورها به اسم خانم. ولی همه ی فاکتورها دست من هست. طلاها هم هنوز بدون هیچ تغییری دست خانمم هست. چطور میتونم اونا رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر طلاها هدیه به همسرتان بوده در قالب هبه بوده و قابل استرداد نمی باشد