مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام، وقتتون بخیر.
8 ماهه عقد کردم و یک ماهه، خواهر همسرم با دخالت‌هایش باعث جدايى ما شد. و الان 1ماه گذشته و درخواست طلاق نداده. من مهریه‌ام که 114سکه است رو مى‌خواهم اجرا بزارم. الان دنبال راهى هستند که به من مهریه ندن و بى دلیل هم میخوان طلاق بدن. چند تا سوال دارم. از ابتدا من رو فریب داده از اول من رو به خودش علاقمند کرد. بعد از 4 ماه گفت گاهى خیلى کم سیگار و قلیون میکشم و منم مخالفت کردم گفتم به خاطر من کم کم کنار بزار. اما بعد عقد به قولش عمل نکرد و ماجراهای دیگه پیش اومد. خانواده‌اش نه جشن، نه سرویس طلا و نه هدیه نمی‌خواستند براى من بگیرن چون من رو با عروساى ديگشون که 15سال پیش ازدواج کردند و جهیزیه آن چنانى نداشتن و مهریه بالاتر از من هم زدن و تحصیلاتشان هم زیر دیپلم هست. درحالى که من فوق لیسانس هستم مدام به خاطر این که اونا ناراحت نشن چیزى براى من نگرفتن. منم حرفى نداشتم. الان طلاق از طرف اوناست.
براى نشان انگشترى گرفتن و براى روز عقد هم مادرشون یک گردنبند تقریبا 2 گرمى به من هدیه دادن. روز عید یک گردنبند ظریف دیگه آوردن و حلقه هامونم هست. که من نزدیک 6 و نیم گرم طلا براى همسرم گرفتم. به من پیام دادن طلاهایی که برات گرفتیم بیار و فاکتورشون دستشونه. امکان استرداد وجود داره؟ اگر فاکتور اضافه تر از چیزى که برام گرفتن بیارن چکار باید کنم؟ چون اضافه‌تر از اون چیزی بهم ندادن اما ممکنه اینکا رو کنن آشنا دارن؟ دنبال راهى هستن مهریه ندن آیا می‌تونن؟
من می‌تونم درخواست نفقه هم بدم چون هنوز عقدم و جدا نشدم و 1ماه گذشته درخواست طلاق ندادن؟ و میگن تو این مدت با خرید لباس 7 تومن به من دادن اما پولایى که به حساب من واریز کردن کمتر از 3 تومن هست. با آوردن فاکتور خرید صورى می‌تونن دادگاه رو فریب بدن؟
در کل خواهش می‌کنم اگر نظرى دارین درمورد این موضوع بگین، حق و حقوق ضایع شده ام رو بگیرم. الان از نظر روحی و جسمی و عاطفی آسیب دیدم. جواب محبت ها و کوتاه آمدن هاى من این نبوده. لطفا راهنمایی کنید. چطور می‌تونم حقمو بگیرم؟
ممنونم از شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما میتوانید مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید. طلاها و هدایایی که دریافت کردید متعلق به شماست و هبه محسوب میشود و نیاز نیست مسترد کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هدایا برای هر دو طرف قابل استرداد است و صرف فاکتور صوری مشکلی را حل نمیکند