مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام و خداقوت خدمت تمامی عزیزانی که ما رو در مسیر قانون راهنمایی میکنن.
بنده حوالی 2.5 سال گذشته در جایی که به عنوان تکنسین تأسیسات کار می‌کردم دچار سانحه برق گرفتگی شدم (حدود 15ثانیه )و کتف و شانه ام در رفت.
کارفرما با استفاده از دفترچه بیمه ‌ی تأمین اجتماعی من رو به بیمارستان برد و خلاصه در بیمارستان بعد از تزریق مورفین و بعد از اون هم تزریق داروی بیهوشی کتف منو جا انداختن. نکته این‌جاست که بنده علاوه بر اینکه به عنوان نیروی رسمی شرکت جهت خدمات فنی مشغول به کار بودم، به عنوان کارآموز جهت ادامه‌ی تحصیل نیز در این محل فعالیت می‌کردم .
بعد از این که صحبت از شکایت و گرفتن غرامت از دانشگاه پیش امد، شرکت شروع به تعدیل نیرو و اخراج من از سیستم با بهانه‌های واهی کرد. الان بعد از گذشت حدود دو سال و نیم بنده علاوه بر اینکه به طور درست و جدی نمی‌تونم از دستم استفاده کنم، آسیب به دست دیگری هم وارد شده.
و بنده پیش چندین فوق تخصص و جراح حرفه ای کتف و شانه رفتم.
که گفتن بخاطر این‌ که مداوا به صورت کامل صورت نگرفته شما دچار این مشکلات شدید.
الان در حال حاضر هزینه ی عمل دست بنده شدیدا بالاست .
لازم به ذکر است که به گفته‌ی کارفرما حق بیمه‌ی بنده تا 5 الی 6 ماه بعد از آن حادثه و تعدیل نیرو به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است.
و همچنین بعد از تعدیل نیرو عیدی و سنوات بنده پرداخت نشده.
حال سوال اینجاست که ایا بنده میتوانم از کارفرما شکایت کرده و دیه، غرامت و طول درمان بگیرم؟

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

با سلام
بله در اینخصوص راهکارهای قانونی با بررسی دقیق شرایط و مدارک وجود دارد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله علاوه بر اینکه میتوانید بصورت فوق از دادسرا شکایت کیفری و احقاق حق کنید میتوانید برای کسری پرداختی حقوقتان نیز به اداره کار مراجعه کنید