مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اخذ دیه از کارفرما

احتراما اینجانب در سال 77 که کارگر شهرداری منطقه 8 تبریز بوده ام و حین انجام وظیفه دچار حادثه تصادف شدم که منجر به شکستن استخوان ساق پای چپ استخوان کوچک و بزرگ شده و حدود چهارماه به سرکار نرفته و ضمنا حادثه کار نیز توسط کارشناسان بیمه تامین اجتماعی تکمیل و در سوابق بیمه موجود می باشد لذا با توجه به عدم آشنایی با شکایت در آن زمان نتوانستم از کارفرما شکایت و دیه اخذ نمایم و هنوز هم پلاتین در پایم است و اذیتم میکند لذا آیا حالا می توانم پیگیر شکایت باشم یا خیر لطفا راهنمایی بفرمائید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛ بله، با توجه به اینکه مجازات دیه مشمول مرور زمان نمی گردد میتوانید نسبت به مطالبه دیه اقدام نمائید.

یک وکیل

باسلام رله با جمع اوری مدارک و تنظیم شکواییه میتوانید پیگیر باشید