مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام ، وقت بخیر
من حدود 6 ماه و 10 روز قبل ماشین پراید 111 سفید رنگ که لیزینگ سایپا بوده به شخصی با قولنامه فروختم، از آن تاریخ به بعد هر بار از ایشان کاری برای سرعت دادن به تحویل و انتقال سند خواستم ، ایشان با سهل انگاری و بی‌خیالی با این موضوع برخورد نموده‌اند ، در حال حاضر چگونه میتوانم به حقوق خود برسم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تصویر قولنامه باید رویت شود. در صورت تمایل تصویر آن را ارسال کنید