مشاوره حقوقی رایگان - امان از رودربایستی و ضمانت با چک در بانک

با عرض سلام و خسته نباشید .
عاجزانه خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ....
یکی از دوستام میخواد تو بانک وام 6 میلیونی بگیره بانک در کنار سفته و غیره ازش خواسته که یه چک هم برای ضمانت به بانک بده با اصرار ازم خواسته که براشون به مبلغ 6 میلیون چک ضمانت بزارم منم به اجبار پذیرفتم ولی به ایشان جهت پرداخت اقساطشان اعتماد ندارم چطور میتوانم بدون اینکه خودشان متوجه شوند این ضمانت را عهده دار نشوم؟؟؟؟؟؟خواهشن اگه راهی هست بفرمایید

و سوال دومم اینکه به فرض اینکه حدود یک سال پیش مبلغی را به حسابم واریز کردند ایا میتوانند ادعا کنند که این اقساط در عوض همان مبلغی بود که یک سال پیش به حسابم واریز نمودند و ....؟؟؟؟؟

و سوال بعدی اینکه در صورت عدم پرداخت اقساطشان من میتوانم از وی شکایت کنم؟؟؟ و اگر نامبرده به مبلغی که سال گذشته از حساب خود به حسابم واریز نمودند استناد کنند بنده چگونه از خود دفاع نمایم؟؟؟ با تشکر وافر و ارزوی توفیقات روز افزون برای شما کارشناس محترم .

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام. مخفی کردن ضمانت امری نشدنی ست! ادعای پرداخت مبلغ در ازای اقساط پذیرفته نمیشود.در صورت عدم پرداخت اقساط میتوانید پس از پرداخت اقساط شکایت کنید و مبالغ را مسترد کنید. شما میتوانید مدعی شوید پولها بابت بدهی بوده است