مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با عرض سلام. اگر شخصی به یکی از جرایم قابل گذشت محکوم به 6 ماه حبس تعزیری شود (حداقل مجازات ان جرم) و شخص محکوم نیز فاقد هرگونه سابقه کیفری باشد اعم از شلاق/جرایم حدی/حبس ایا قاضی صادر کننده ی رای قطعی مکلف به تبدیل به مجازات جایگزین حبس است یا مخیر است؟ سپاس

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام قاضی در صدور رای حتما موارد مخففه را اعمال میکند و یا از تبدیل مجازات استفاده مینماید